069 280 42 99

Usluge

Usluge koje pružamo

Vršimo usluge svih gipsarskih radova. Višegodišnje iskustvo i profesionalna usluga su ono što nas izdvaja od drugih. Za sve informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

Gipsarski radovi uključuje širok spektar zadataka za izravnavanje površine i pripremu za dalju završnu obradu (kitanje, papiriranje zidova, farbanje itd.) Možete malterisati ciglu, beton, blok, kamen i druge površine. Postoji mnogo metoda malterisanja zidova i plafona. Biraju se prema debljini nanošenog premaza, nagibu nagiba tretirane površine itd. U ovoj vrsti posla može se koristiti ručno malterisanje, kao i automatsko malterisanje; ovo drugo zahteva posebnu opremu. U malterisanju koristimo različite mešavine rastvorene ručno, kao i gotove rastvore. Korišćena tehnologija zavisi od vrste i stanja materijala koji se tretira i površine premaza.

Širok opseg gipsarskih radova

Naši stručnjaci izvode bojenje i gipsane ploče koristeći standardni, dekorativni i specijalni malter. Standardni malter je namenjen za izravnavanje zidova i plafona u različitim vrstama prostorija, kao i za završnu obradu fasada. Za malterisanje u kojima se koriste dekorativni materijali možemo izvesti širok spektar rešenja za unutrašnje uređenje. Specijalni malter služi za poboljšanje vizuelne privlačnosti zgrada i prostorija (na primer povećana hidroizolacija).

Mokre i suve tehnologije

Naši stručnjaci su vešti u svim postojećim metodama nivelisanja, koje se mogu podeliti u dve grupe. U mokrim tehnologijama koriste se plastične smeše i rastvori. Kod suvih radova primenjuju se tanki zaostali limovi za oblaganje zidova i plafona (postavljanje gipsanih ploča).

Složeni molersko - malterski radovi

Dostupne usluge uključuju gipsane ploče, premazivanje temeljnim premazom i dalje bojenje zidova ili bilo koje druge površine. Možemo Vam ponuditi i ukrašavanje prostora umjetničkim i dekorativnim elementima posebno izrađenim za Vašu narudžbu, na primer gipsanom plastikom.

Gppsarski radovi
Gppsarski radovi
Gppsarski radovi
Gppsarski radovi
Gppsarski radovi
Gppsarski radovi
Gppsarski radovi
Gppsarski radovi
Gppsarski radovi

ZAGARANTOVANA USLUGA I KVALITET!

Naši stručnjaci obavljaju gipsarske radove u bilo kojoj meri ručno ili uz pomoć posebne opreme.